9 Temmuz 2014 Çarşamba

incirli pasta tarifi

Lezzetli mozaik pasta tarifleri yayınladığımız sitede yeni konumuz incirli pasta tarifi, yapanlara afiyet olsun bir tencereye sün, yumurta, şeker, un koyup kaynayıncaya kadar çırpma teliyle karıştırıp pişiriyoruz. Üzerine margarini ilave edip ocaktan alıyoruz. Soğuduktan sonra mikserle iyice karıştırıyoruz. Hazırlamış olduğumuz pandispanyanın kekini 2 eşit parçaya ayırıyoruz. Birinci kata kremayı sürüp ceviz parçalarını serpiyoruz. Pandispanyanın diğer yarısını kapatarak krema ile pastamızı sıvayıp üzerini incirle süslüyoruz. İncirlerin kabuğu ile yenilebilen ince kabuk olması tavsiye edilmektedir.

incirli pasta tarifi malzemeleri :
  • 1 Adet pandispanya
  • 10 adet incir
 Kreması için
  • 2 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta
  • 2 çorba kaşığı margarin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder